Behandling och pris

Purple Massage utför endast seriösa behandlingar med högt ställda kvalitetskrav. Behandlingarna har ofta en rent medicinsk verkan och rekommenderas för den som har muskel-, ligaments- och ledproblem.

Purple Behandling 60 – anpassad för den med spända muskler i samband med stress

En välgörande helkroppsbehandling med aromatisk olja inklusive en lättare variant av vår Traditionella Massage. Olja masseras in kroppen och löser upp spänningar i muskler och frigör blockerad energi. Du väljer själv någon av våra aromatiska oljor. Genom denna behandling kan kroppen återfå sin naturliga balans och vitalitet. Välj mellan Avstressande, Uppiggande eller Cirkulationssökande effekt.

Pris: 700 sek/60 min

Massagebehandling - anpassad för den med besvär såsom musarm, ryggont, stel nacke, muskelvärk.
En behandlande och djupgående massage där man mjukar upp stela muskler och löser upp spänningar. Massösen använder såväl händer som fötter för att stretcha kroppens muskler och trycket anpassas helt efter dina egna förutsättningar och behov. Resultatet blir en förbättrad blodcirkulation, kroppen känns lätt, vitaliserad och full av energi.

Pris: 1.400 sek/120 min, 1.000 sek/90 min

Fotmassage och Zonterapi – Är du trött i fötterna, eller bara vill få silkeslena och fräscha fötter med vår speciellt framtagna fotvårdsbehandling
(Fotvård och underbensmassage ingår).

Pris: 700 kr/60 min – enbart pedikyr: 400 kr

Fotvård - Behandling av dina fötter för olika fotbesvär
Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad och fortsätter med nagelvård: klippning, rensning och formning av naglar. Jag tar också bort eventuella förhårdnader, liktornar och hälsprickor.
Fokus ligger på att hitta och behandla olika besvär.

Pris: 700 kr/60 min


Hot Stone Spa är en holistisk behandling med varma lavastenar och aromaoljor.
Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställs balansen hos individen.

Pris: Erbjudande just nu 90 min för 1.000 SEK

 Vaxning – Australiensisk vaxning som gör din kropp len och mjuk
Vaxning är mycket vanligt i Sverige eftersom vaxningen dels gör huden helt slät och dessutom sitter den i under halva sommaren.
Pris: Helkropp 2500 SEK / Ben 1000 SEK / Armar 500 SEK / Armhålor 300 SEK

Parmassage
Kontakta oss för ytterligare information

Örtmassage - NYHET!
Testa vår nyhet! En mycket behaglig och välgörande Örtmassage.
Pris: 90 min 1.200 kr, 120 min 1.500 kr

 

Är du osäker på vilken behandling som passar just dig? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en behandling som passar just dig och dina behov! Det är viktigt att du informerar oss om du är allergisk, äter medicin, eller är gravid.

     Boka Tid