Om Oss


Välkommen till Titi Spa Purple Massage & Salong– en genuin massagesalong i centrala Stockholm.
Har du besvär med värkar i kroppen och ingenting verkar hjälpa eller är vardagen bara är för mycket ibland?
Prova vår äkta Traditionella Massage där du får behandling av en certifierad massör eller varför inte unna dig en avkopplande Purplemassage i vår orientaliskt inspirerade miljö.
Låt oss hjälpa dig!

 

Purple Massage – en medicinsk massage

 Medicinsk massage är ett samlingsbegrepp på behandlingstekniker som används för att behandla såväl kroniska skador som akuta besvär.

Den orientaliska medicinska massagen lägger tryck och beröring på såväl senor, bindväv, muskler och mjukdelar samt ligament.  

 Behandlingarna med medicinsk massage är mellan 90-120 min långa vilket gör det möjligt att massagera igenom korta muskler, spänningar, överansträngda muskler och områden med begränsad rörlighet.

Behandlingarna kan ske i form av klassik orientalisk massage med fokus på utsatta områden och speciella besvär. Den kan även ske i form av så kallad Purple Massage som kombinerar oljemassage med orientalisk medicinsk massage.   

Om Titi

Titi lärde sig terapeutisk massage av sin farfar som barn. Hennes pappa drev ett träningscenter för thaiboxare under hennes uppväxt och många av dessa idrottsmän fick genom Titi rehabiliterande behandling. Hon utbildade sig sedan vid … akakdemin som massageterapuet och blev sedan lärare för massageterapeuter i … Hon har drivit två-tre center för medicinsk thailändsk massage i … under … år. 

 Titi har varit i Sverige sedan 2012, och har förändrat livet för många patienter – t.o.m. läkare – som kommit till hennes mottagning. Hon har behandlat alltifrån akuta skador som nackspärr och ryggskott samt utstrålande smärta till kroniska skador genom att öka rörlighet och stimulera muskelaktivering. 

 Titi har förutom teknik upparbetad sedan barnsben, även en unik styrka och förmåga att hitta och behandla låsningar och berörda områden. Hennes stora hjärta gör att hon inte ger upp utan ger allt vid varje massagetillfälle. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.