Behandling och pris

Purple Massage utför endast seriösa behandlingar med högt ställda kvalitetskrav. Behandlingarna har ofta en rent medicinsk verkan och rekommenderas för den som har muskel-, ligaments- och ledproblem.

 

1.Traditionell Massage anpassad för den med besvär såsom musarm, Purple Massage 04ryggont, stel nacke, muskelvärk.

En behandlande och djupgående massage där man mjukar upp stela muskler och löser upp spänningar. Massösen använder såväl händer som fötter för att stretcha kroppens muskler och trycket anpassas helt efter dina egna förutsättningar och behov. Resultatet blir en förbättrad blodcirkulation, kroppen känns lätt, vitaliserad och full av energi.

Pris: 750sek/90min

 

2.Purple Massage anpassad för den med spända muskler i samband med stress

En välgörande helkroppsbehandling med aromatisk olja inklusive en lättare variant av vår Traditionella Massage. Massösen masserar in kroppen med olja som löser upp spänningar i muskler och frigör blockerad energi. Du väljer själv i samråd med din massös någon av våra aromatiska oljor. Genom denna massage kan kroppen återfå sin naturliga balans och vitalitet. Välj mellan Avstressande, Uppiggande eller Cirkulationssökande effekt.

Pris: 750 sek/90 min, 500 sek/60 min

 

Fotmassage Purple Massage

3. Purple Fotmassage  – Känner du dig trött i fötterna prova på vår bästa fotmassage.

Pris: 500 sek/60min

 

 

fotvård

4. Purple FotvårdFå silkeslena och fräscha fötter med vår speciellt framtagna forvårdsbehandling (Pedikyr och underbensmassage ingår)

Pris: 550 kr/60 min – enbart pedikyr: 350 kr

 

5. Purple ManikyrSköt om dina naglar. Andra ser på dem!

Pris: 350 kr

hot massage

6.Hot Stone Spa  –  är en holistisk behandling där terapeuten använder sig av varma lavastenar och aromaoljor.  Stenarnas värmande effektförstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen.

Pris: Erbjudande just nu 90 min för 800 SEK

 

Vaxing7. VaxningAustraliensisk vaxning som gör din kropp len och mjuk

Vaxning är mycket vanligt i Sverige eftersom vaxningen dels gör huden helt slät och dessutom sitter den i under halva sommaren.

Pris: Helkropp 2500 SEK / Ben 1000 SEK / Armar 500 SEK / Armhålor 300 SEK

Är du osäker på vilken behandling som passar just dig? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en behandling som passar just dig och dina behov! Det är viktigt att du informerar oss om du är allergisk, äter medicin, eller är gravid.